Resultats de la cerca frase exacta: 777

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. vianda freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vianda que, un cop rostida o cuita, es menja freda. [...]
2. piscivegetarià | piscivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de peix. [...]
3. avivegetarià | avivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram. [...]
4. flexivegetarià | flexivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
5. fondue [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat cuinat d'origen suís fet amb formatge barrejat amb vi blanc, que es manté fos en un recipient en què, servit a taula sobre un fogonet, els comensals suquen bocins de pa. [...]
6. xauarma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn marinada, generalment de be, que es cou en un ast vertical que es fa girar, i que se serveix tallada a tires, sovint com a farciment d'entrepà, típica del Pròxim Orient. [...]
7. almívar de llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Menja que s'elabora amb llet ensucrada, deixant-la reduir a foc lent fins que adquireix una consistència cremosa. [...]
8. restauració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sector d'activitat professional que agrupa les empreses i els establiments que preparen i serveixen menjars o begudes. [...]
9. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
10. avipiscivegetarià | avipiscivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram i de peix. [...]
Pàgines  1 / 78 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>